Routebeschrijving

Eindhoven

W.C. Woensel 84a
5625 AE Eindhoven
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Deze winkel is maandag 25 oktober helaas gesloten.
Er is een beperkt aantal klanten toegestaan in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt, maak dan een afspraak.

Het service-uur komt tijdelijk te vervallen. Bekijk hier onze servicepagina voor service op afstand.


Verbruiksartikelen bestellen

Gehoorapparaten en gehoortest in Eindhoven

Welkom bij uw audicien, Van Boxtel hoorwinkels in Eindhoven. Wij zijn de specialist in Eindhoven op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Onze audiciens kunnen u bijvoorbeeld helpen als u:

  • Denk dat u gehoorverlies heeft

  • Uw huidige gehoorapparaten bij wilt laten stellen 

  • Geïnteresseerd bent in een nieuw gehoorapparaat

  • Een dierbare heeft met gehoorverlies


De eerste stap naar een beter gehoor is om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Wij kunnen dan een gehoortest doen om te bepalen of u baat heeft bij gehoorapparaten.

Voor een afspraak met de Triage audicien kunt u ons bellen op 088 – 52 52 052 of een afspraak maken door op onderstaande link te klikken. Een afspraak bij onze audicien in Eindhoven is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast..

Klik hier voor een afspraak

 

  • Als u vermoedt dat uw gehoor is veranderd

  • Als het moeilijk is geworden om deel te nemen aan een gesprek, waarbij meerdere mensen betrokken zijn

  • Als u het volume op de tv hoger moet zetten om te horen wat er wordt gezegd

  • Als u 55 bent geworden en uw gehoor recentelijk niet is getest

 

De bovenstaande voorbeelden kunnen tekenen zijn van een gehoorverlies. Als u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, is het een goed idee om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk en het kan moeilijk zijn om op te merken dat uw gehoor is verslechterd.

We raden u aan om uw gehoorverlies aan te pakken, zelfs als u slechts een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is goed horen belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Eindhoven of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Een gehoortest bij onze audicien in Eindhoven is volledig gratis en vrijblijvend. De gehoortest wordt uitgevoerd door een gecertificeerde audicien of hoorzorg specialist. We gebruiken de modernste audiometrie-apparatuur om te testen of u een gehoorverlies heeft.

De gehoortest laat zien hoe goed u kunt horen en of u een gehoorverlies heeft. Het resultaat van de gehoortest wordt gepresenteerd in een audiogram, dat een beeld geeft van uw hoorvermogen. U kunt daarop zien welke geluidsfrequenties u kunt horen en hoe goed u deze hoort.

Als u gehoorverlies heeft, informeert de audicien u direct tijdens uw afspraak in Eindhoven over uw mogelijkheden. Hij geeft u aanbevelingen over wat u kunt doen om uw gehoor te verbeteren.

Gehoortest aanvragen

 

De Van Boxtel audiciens in Eindhoven kunnen u ook helpen bij het testen van nieuwe en verbeterde gehoorapparaten of andere producten die uw gehoor kunnen helpen. De technologie achter gehoorapparaten verbetert elk jaar en de nieuwe gehoorapparaten kunnen uw gehoor dichter bij een normaal gehoor brengen.

Als uw huidige gehoorapparaten u niet zo goed helpen te horen als vroeger, kunnen we ze mogelijk bijstellen zodat ze beter bij uw gehoorverlies passen.

Als u meer wilt weten over gehoorapparaten, kunt u een afspraak maken bij onze audicien of meer lezen op deze pagina: Gehoorapparaten

Onze audicien in Eindhoven is gemakkelijk te vinden.We zijn gevestigd aan de parkeerplaats van winkelcentrum Woensel. U kunt dus gemakkelijk voor de deur parkeren. Dit is een betaalde parkeerplaats.

 

Van Boxtel hoorwinkels Veldhoven, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Valkenswaard, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Helmond, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Bladel, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Gemert, gehoorapparaten en gehoortest

 

Wat onze klanten zeggen

Prima service luisteren goed naar je wensen/klacht denken mee voor oplossing.

Angelo, via Google

Mijn moeder wordt daar netjes geholpen als ze vragen heeft.

Ronny, via Google