Routebeschrijving

Amsterdam Noord

Bezaanjachtplein 267
1034 CR Amsterdam
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Tot nader order zijn onze winkels alleen op afspraak geopend. Ons service-uur komt tijdelijk te vervallen.

Van Boxtel hoorwinkel Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Pearle Opticiens

Aarts OpticienWij zijn gevestigd in het pand van Pearle Opticiens aan de Bezaanjachtplein 267. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Bij Pearle kunt u een oogmeting laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Amsterdam Noord.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

In de parkeergarage onder het winkelcentrum kunt u het eerste uur gratis parkeren. Op het plein naast het winkelcentrum kunt u met parkeerschijf een half uur gratis parkeren.

Service-uur Van Boxtel Amsterdam Noord

Wij hebben dagelijks van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.