Routebeschrijving

Amsterdam Noord

Bezaanjachtplein 267
1034 CR Amsterdam
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Van Boxtel hoorwinkel Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Pearle Opticiens

Aarts OpticienWij zijn gevestigd in het pand van Pearle Opticiens aan de Bezaanjachtplein 267. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Bij Pearle kunt u een oogmeting laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Amsterdam Noord.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

In de parkeergarage onder het winkelcentrum kunt u het eerste uur gratis parkeren. Op het plein naast het winkelcentrum kunt u met parkeerschijf een half uur gratis parkeren.

Service-uur Van Boxtel Amsterdam Noord

Wij hebben dagelijks van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.