Knops, de volumeknop voor je oren

2 november 2018

NIEUWS

Knops is de allereerste hooroplossing waarbij het volume in diverse standen instelbaar is. Met elke stand kunt u verschillende soorten geluid dempen. Knops zijn zeer geschikt om te dragen op reis, tijdens het werk of bij een concert. Batterijen of een app zijn niet nodig. Daarbij zijn Knops mooi en hebben een hoog draagcomfort.

Elk paar Knops heeft 4 standen. Bij stand één hoor je wat je zonder oordoppen zou hebben gehoord. De ultieme beleving komt als je overschakelt naar de andere drie standen. Stand twee dempt het geluid van een levendige stad, stand drie regelt het volume bij livemuziek en stand 4 creëert een stille omgeving, ideaal voor als je aan het werk bent.

Wat is het bereik van de volumeregeling?

De Knops hooroplossing is ontworpen om het volume te verminderen met 10 dB, 20 dB en 30 dB.

Kan ik Knops gebruiken om muziek af te spelen?

Zoals oordopjes? De eerste versie van Knops ondersteunt het afspelen van muziek niet. Maar er zijn plannen om een versie te ontwikkelen die het afspelen van muziek ondersteunt.

Is het mogelijk om een gesprek te voeren met Knops in mijn oren?

Ja. Met de volumeknop kunt u uw volume onmiddellijk regelen. U kunt het volume aanpassen en een normaal gesprek voeren. Bij een volume aanpassing naar de stand van 0 dB hoort u het geluid, zoals u gewend bent.

Kan het volume van beide oren afzonderlijk worden aangepast?

Ja. U kunt het volume onafhankelijk regelen met de volumeknop op elk oor.

Mijn oren zijn erg groot/klein. Hoe weet ik of Knops past?

Er is uitgebreid getest om de kwaliteit van de pasvorm voor de meeste oren te garanderen, Knops moet daarom bij nagenoeg iedereen passen.

Waar kan ik Knops kopen?

Knops zijn in al onze winkels te verkrijgen. U kunt ze ook direct op onze webshop bestellen.

 

Knops gehoorbescherming