Tot 20% korting op gehoorbescherming

14 juni 2019

ACTIE

Voorkom die pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!

Een festival, daar ga je natuurlijk samen heen. Daarom hebben we nu een speciale stapelkorting op Pluggerz gehoorbescherming, deze kan oplopen tot 20%!*

Pluggers zijn op maat gemaakt en hebben een slim filter voor optimale muziekbeleving. Jij en vrienden blijven dus gewoon van de muziek genieten, maar dan zonder de nare gevolgen van gehoorbeschadiging. Ja, je oren beschermen is deze zomer wel heel voordelig.

Bij Van Boxtel houden we het graag eenvoudig, dus geldt dat ook voor de Vriendenweken. Het werkt als volgt.

Kom je…


... in je eentje, dan ontvang je

10% korting.

... met z’n twee, dan krijgen jullie ieder

15% korting.

... met drie (of meer), dan loopt het op tot

20% korting!

Kortom, voordelig nieuws voor iedereen die van muziek én van z’n oren houdt. Pak die korting en maak een afspraak!

Maak een afspraak


Belangrijk om te weten

Tinnitus is de officiële naam voor een piep, brom of ruis in je oor. Bij de één is het geluid af en toe aanwezig, bij de ander altijd. Het houdt je zelfs uit je slaapt! Naar schatting telt Nederland ongeveer 2 miljoen mensen met tinnitus. Bij enkele tienduizenden van hen zijn de klachten zó erg dat dit wanhoop en depressiviteit veroorzaakt. Constant een piep in je oor leidt regelmatig tot een sociaal isolement.

Hoe je het oploopt

De meest voorkomende oorzaak is natuurlijk gewoon té hard geluid. Vanaf 80 dB loop je risico, maar een DJ draait veelal op 100 dB! En wat dacht je van koptelefoons en oordopjes, vaak met uitschieters tot 130 dB. Als het te laat is, piep je wel anders.

Hoe je het voorkomt

Tinnitus krijgen is dus niet zo moeilijk. Voorkomen gelukkig ook niet. Vaak gaat het gepaard met gehoorverlies, dus gewoon even ieder jaar je oren laten testen. Dat is gratis en zo gepiept. Maar draag bovenal gehoorbescherming! Bijvoorbeeld op festivals en zelfs als je muziek luistert onder je koptelefoon.
Zo simpel kan het zijn.

 

* Actie alleen geldig op gehoorbescherming op maat. Geldig tot 1 oktober 2019.

Tot 20% korting op gehoorbescherming